Skip to content

MinuitUne IVL Photon

Gaismas iekārtu komplekti ar lielu skaitu gaismekļu, nodrošina svaigu pieredzi visa šova gadījumā ar dekoru, advancētām perspektīvēm un imersiju. Tagad iedomājieties, ja tas viss būtu iespējams bez nepieciešamības izmantot milzīgu iekārtu skaitu. Iedomājieties gaismekli, kas sniedz iespēju radīt visplašāko atmosfēru diapozonu, papildus arī pārsteidzot auditoriju, sākot jau ar… vienu vienību. Tas ir IVL Photon. Šis ar tehnoloģijām piebāztais gaismeklis ir 5 gadu ilga darba rezultāts, lai sniegtu mazākiem projektiem lielas arēnas šova līmeni.

Ar tā inovatīvo kustīgo kodolu, kas savienots ar 8 slīpumu sistēmu (2 puses katram slīpumam, spogulis un frost), IVL Photon piemīt 3 galvenās variācijas veidi:

imersīvā (spogulis), dekoratīvā (frost) un radošais spēks (kustīgais kodols)
Standarta DMX kontrole nodrošina bezgalīgas iespējas pielāgot variācijas katram momentam:

9 gobo (kas rada no 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 līdz 256) stariem, dimmeris un RGB kontrēšanas iespējas katram no 8 slīpumiem, kā arī elektronisks slēģis (shutter).

Nekad līdz šim gaismeklis nav sniedzis tādu radošuma līmeni, saglabājot tādu lietojuma vienkāršību. IVL Photon var tikt izmantot jebkāda veida šovā vai notikumā pateicoties savam kompaktajam dizainam, ekstrēmajai daudzpusībai un zemajām loģistikas prasībām.

• Variācija katram momentam un vēl vairāk


o Dziļas perspektīvas plūstošiem un neaizmirstamiem imersīviem brīžiem
o Dekorāciju izcelšana pārejas momentiem
o Radošais spēks gaišākajiem brīžiem

Katra variācija ir bezgalīgi pielāgojama pateicoties bezgalīgajam iespēju klāstam, ko sniedz DMX kontrole: sākot ar klasisko, līdz modernajam, līdz izcilajam

Izvēlēties IVL Photon nozīmē – sniegt kvalitāti un daudzveidību, vienlaicīgi papildinot neierasto.
Tas sniedz vairāk, nekā iecerēts, nepārcenšoties ar lielu skaitu mazāk daudzveidīgu iekārtu.
Mazās un vidējās norises vietās, neliels skaits IVL Photon gaismekļu sniedz šo nepieciešamo daudzveidību; optimizējiet savu loģistiku un ietaupiet uz montāžu, pārvadāšanu, apkopi, laiku, enerģijas patēriņu un citām izmaksām.
Izvēlēties IVL Photon nozīmē sniegt sev iespējas padarīt sevi atpazīstamāku.